Råskinnet Ford Mustang Mach-E GT

Bilens ikoniske og aggressive design gir et unikt uttrykk og en betydelig tilstedeværelse i det helelektriske segmentet.

Fenomenal akselerasjon

Mustang Mach-E GT leverer umiddelbar akselerasjon, med firehjulstrekk fra doble motorer og en batteridrevet, elektriske drivlinje. Resultatet er 0-100 km/t på bare 3,7 sekunder. Avansert MagneRide adaptiv fjæringsteknologi tilpasser bilens stivhet og etter valgt kjøremodus. Brembo-bremser med høy ytelse gir respons på nivå med sportsbiler. Mens et utvalg av kjøremoduser – inkludert Helt Utemmet-modus for banekjøring – skaper en mer direkte kjøreopplevelse.

 

Unikt design

Unike utvendige design-detaljer gir et imponerende og sporty preg som gjør at Mustang Mach-E GT skiller seg ut i mengden av elektriske biler på veien. Velg mellom et utvalg karosserifarger, inkludert den markante og eksklusive Grabber Blue eller Cyber Orange. På innsiden tilbyr Mustang Mach-E GT et stilig og sporty interiør. Med Ford Performance-sportseter og en rekke innovative teknologier. Det inkluderer SYNC 4A-systemet, og et prisbelønt B&O-lydsystem med en integrert lydplanke som ser like bra ut som lyden den gir fra seg.

 

Tilkobling

Teknologien og tilkoblingsmulighetene til Mustang Mach-E GT vil overraske like mye som de vil glede. Bilen er utstyrt med et 4G-modem som legger til rette for trådløse oppdateringer av programvare, slik at bilen din kan utvikle seg kontinuerlig og gjøre eieropplevelsen bedre over tid. Med bruk av maskinlæring tilpasser bilen seg raskt preferansene dine og vil tilby personlige opplevelser basert på kjørerutinene dine.

 

Rekkevidde og lading

Mustang Mach-E GT er i stand til å levere opptil 500 km imponerende rekkevidde. Med en rekke tilgjengelige ladeløsninger til hjemmet, pluss enkel tilgang til vårt raskt voksende offentlige ladenettverk over hele Europa – gjør at en Mustang Mach-E GT også er veldig egnet til langturer.

 

Les mer om bilen på Ford sin hjemmeside: https://www.ford.no/personbiler/mustang-mach-e/modeller-og-spesifikasjoner/gt

Kom innom eller ta kontakt for en hyggelig bilprat!