Vi tar koronasituasjonen på alvor og tar våre forhåndsregler. Vi ønsker å være med i dugnaden for at våre kunder og våre ansatte kan være trygge på at vi gjør alt vi kan for å redusere smittespredning. Vi holder åpent og alle kundene er hjertelig velkommen. For å gjøre det trygt å besøke oss har vi iverksatt mange tiltak. Tiltakene er basert på de råd som til enhver tid gis av myndighetene og er under kontinuerlig vurdering.

SAMMEN TAR VI ANSVAR FOR Å BEGRENSE SMITTEFAREN:

  • Demobiler, kundebiler og kontaktflater vaskes hyppig og desinfiseres med sprit.

  • Engangsmunnbind og antibac er tilgjengelig ved hoved- og verkstedinngangen. 

  • Våre ansatte benytter seg av munnbind når 1 meteren ikke kan overholdes, samt at våre selgere benytter seg av munnbind ved overlevering av bil.
  • Mekanikerne benytter seg engangshansker og poser for kundenes bilnøkler.

 

Våre ansatte ønsker deg velkommen med et smil, ikke med et håndtrykk. Vi ber deg informere om bilen har vært utsatt for smitterisiko siste tiden. Vask hendene ofte og bruk tilgjengelig desinfiseringsmiddel. Hold god avstand til andre. Host i papir eller i albuen.

 

Hos Otto Moe as skal bilsalg og service forgår under trygge rammer!