Sverre Kalseth (78) byttet nylig inn en Ford Mustang fra 1966 med den nye elbilen Mustang Mach-E av samme bilmerke. Til tross for at 78-åringen er vokst opp med lukta av bensin og olje, tror han elbiler er kommet for å bli.

– Elbil er nok framtida, og den er jo ikke så verst denne da. Det er jo tross alt en Mustang, smiler Kalseth.

 

55 ÅR ELDRE: Sverre Kalseths Mustang fra 1966 er 55 år eldre enn hans nye Mustang Mach-E fra 2021. Foto: Georg A. Moe

 

Ved siden av står Kalseths nye bil. En Mustang Mach-E – som også har godt over 300 hestekrefter.

– Det var aldri noe alternativ å bytte til noe annet enn Mustang, og jeg må innrømme at det er en fin bil. Det er flere detaljer som er lik de gamle mustangene, sånn som baklyktene og rattet. Det er tydelig at de er i slekt, smiler Kalseth.

 

IMPONERT: Sverre Kalseth (til venstre) er glad Ford bestemte seg for å gjøre det skikkelig når de først skulle lage en elektrisk utgave av Mustang. Foto: Espen Fossland

 

I tillegg til en rekke andre biler – deriblant en Mustang fra 1967 – har nå 78-åringen kjøpt den elektriske utgaven av Ford Mustang. 1966-modellen som Otto Moe i Grong har kjøpt, blir stående på utstilling i tida framover.

 

Les hele artikkelen her: Namdalsavisa