Ford Pro avduket i dag den helt nye og fleksible 8-seters helelektriske E-Tourneo Custom, en perfekt elbil både for næringsdrivende som driver med persontransport og familier med ekstra stort plassbehov.

Den helelektriske flerbruksbilen er utviklet på en helt ny plattform som leverer både maksimal brukervennlighet og komfort sammen med en svært effektiv batterielektrisk drivlinje med en forventet helelektrisk rekkevidde på opptil 370 kilometer*.

– Nye E-Tourneo Custom representerer en helt ny standard i dette segmentet. Både den elektriske rekkevidden, komforten, ytelsen, kjøreegenskapene, brukervennligheten og de digitale tjenestene og løsninger den kommer med, gjør dette til en svært aktuell stor elbil for mange norske kjøpere. Dette er en game-changer, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Den nye modellen kan fås med plass for inntil åtte personer samtidig som den har godt med bagasjeplass. E-Tourneo Custom kommer med en rekke premiumløsninger, som svært fleksible bakseter montert på skinner, elektriske sidedører, et premium B&O lydsystem, digitale nøkkelkort, panoramatak og et innovativt ratt som kan foldes til et lite bord.

– Om den brukes til persontransport, i næring eller av den aktive storfamilien så byr den helelektriske E-Tourneo Custom på avanserte digitale tjenester, lekkert design og en rekke luksuriøse løsninger som vil gjøre kjøreturen enda mer komfortabel. Tourneo-merkevaren har alltid stått for plass og brukervennlighet. Nå utvider vi dette til også å inkludere elbilkjøperes ønske om ytelse og komfort, sier general manager i Ford Pro Europa, Hans Schep.

Salget av E-Tourneo Custom starter tidlig i 2023 med første kundelevering i 4. kvartal 2023.

Ta kontakt med våre selgere for mer informasjon!