Siv Tove (49) kjører drømmebilen sin

Ved sin side i salgshallen hos Otto Moe AS avdeling Rørvik viser Siv Tove Arnøy (49) stolt fram sin helelektriske Ford Mustang Mach-E.

– Bortsett fra en liten periode med å kjøre Lada som 18-åring, har det vært Ford og Otto Moe AS siden.

 

Det helelektriske steget

Den tidligere lokalpolitikeren har vært med på Fords helelektriske utvikling før Mustang Mach-E til Norge var et tema. Vi må helt tilbake til 2018 da den selvutnevnte Ford-entusiasten undersøke etter ny bil. I utgangspunktet var hun på utkikk etter en ladbar hybrid-modell, men valget landet derimot på noe som skulle gjøre at hun tok den helelektiske overgangen tidligere enn planlagt.

I salgshallen i Rørvik var en grå 2018 Ford Focus Electric utstilt, og siden har Siv Toves erfaring med el-bil har vært svært positiv siden – hun har tross alt vært med siden litersprisen på diesel var 14 kr. Med en rekkevidde på opptil 160 km rullet Siv Tove i lokal området med Focusen sin, helt fram til en nyhet om at ikoniske Ford Mustang skulle komme til Norge i en ny og helelektrisk drakt. I mai 2021 tok Siv Tove igjen turen til Otto Moe AS for å få overlevert det hun definerer selv som «drømmebilen».

– Det er vanskelig å komme på bare én favorittegenskap. Med et vilt lydanlegg og utrolige lyseegenskaper, spesielt på vinterstid, så har bilen virkelig innfridd til over forventningene. Jeg pleier å si at bilen er ergonomisk rett for min kropp.

 

 

 

 

 

 

På oppdrag

Den selvutnevnte Ford-entusiasten jobber til daglig hos Frøy, som er et rederi som blant annet leverer servicebåt tjenester til opprettsnæringen, og som holder til langs hele norskekysten. Her får Siv Tove virkelig benyttet seg av bilen, der kjøringen i forbindelse med jobben går stort sett til avdeling på Frøya – hele 425 km fra Rørvik. Med en Mustang Mach-E av typen Long Range, med rekkevidde opptil 540 km, er «rekkeviddeangsten» noe hun ikke har følt på kroppen. Hun nevner også at el-bil-tilværelsen har blitt bedre og bedre jo mer ladenettverket har blitt utvidet.

49-åringen fra Arnøya har i nyere tid blitt bestemor, og får anledning til å hente barnebarna sine i barnehagen i sin blå bil.

– Barnebarna synes det er kult å kjøre rundt med den blå bilen

 

 

Nå viser den lokale personligheten fram sitt nye glis til både venner og kollegaer.

 

 

Ønsker du å prøvekjøre Ford Mustang Mach-E?