Otto Moe Eiendom

Otto Moe as ble etablert i 1943 og etter den tid og til i dag har Otto Moe as etablert seg til å bli et solid firma med flere eiendommer både til biler, men også eiendommer som er mer rettet mot næringslivet i Namdalen.

Otto Moe Eiendom AS ble stiftet i 1999, og var da bestående av Otto Moe i Namsos, Rørvik og Grong. Fram til i dag har denne porteføljen vokst, og nå er Otto Moe Eiendom eier og medeier i totalt åtte eiendommer. I tillegg har vi flere prosjekter som er i startfasen både i Namsos og Nærøysund kommune.

Rørvik

Otto Moe AS avd. Rørvik

Vår bilbutikk på Rørvik ligger i Betzy bergs gate 2, som er i innkjøringa til Rørvik sentrum. I samme bygget har vi en Circle K-stasjon.

Otto Moe Rørvik

Betzy Berg gt 2 b Leilighet

Her har vi en 145m2 stor leilighet

Strandgata AS

Næringsbygget i Strandgata eier vi 33%. Standgata er plassert like ved Otto Moe. Leietakere er NTE Elektro og Comfort Rørvik

Namdal bilskade avd Rørvik

Prosjekter

  • Nærøysund kommune Kråmyra: Nytt bilskadesenter og dekkhotell ferdig 2021

Namsos

Otto Moe AS avd. Namsos

I Sandgata 1 i Namsos finner du vår andre bilbutikk. Dette bygget ble bygget i 2007 og ligger fint plassert i innkjøringa av Namsos sentrum.

Hestmarka eiendom AS

Her eier Otto Moe Eiendom AS 50% av bygget, og dette bygget leies ut. Leietaker er Namdal bilskade AS

Bilderesultat for namdal bilskade as namsos

Prosjekt Namsos

Nytt dekkhotell med plass til 1800 sett dekk. 

Dette bygget er plassert på samme tomt som Namdal bilskade as  Hestmarka.

Grong

Otto Moe AS avd. Grong

I Grong sentrum, mediåvegen 79, finner du vår siste bilbutikk, bygget ligger flott til og ble i 2013 bygd på og pusset opp. 

Næringsbygg i Grong