Bruktbilgaranti

Å kjøpe bruktbil hos Otto Moe skal være trygt, enkelt og spennende.

Se vårt lager

Forutsigbart bilhold

Hos Otto Moe er vi opptatt av at du som kunde skal få et så forutsigbart bilhold som mulig, og vi tilbyr gode garantiordninger og utfyllende tilstandsrapporter på våre bruktbiler – uavhengig av hvilket merke du kjøper. Vi tilbyr også ulike tilleggstjenester til din bruktbil. Blant annet serviceavtale, dekkhotell, dekk, felger, ekstralys, bilpleie, lakkforsegling, foliering, montering av ekstrautstyr som feks hengerfeste, lastestativ og skistativ, barneseter og sikkerhetsutstyr, samt ettermontering og oppgradering av teknologi. I tillegg har vi gode forsikringsordninger, samt tilbyr ulike finansieringsløsninger for deg som kunde. Ønsker du å selge din gamle bil tar vi den gjerne i innbytte.

Her finner du også premium bruktbiler med noen av markedets beste garantier gjennom Volvo Selekt og Ford Approved.

Volvo Selekt

Når du kjøper en Volvo Selekt-bil, skal du være trygg på at du kjøper en premium bruktbil. Det er derfor bare autoriserte Volvo-forhandlere som får selge Volvo Selekt, og du kan være trygg på at bilen er kontrollert og oppdatert med teknisk software, klargjort teknisk og kosmetisk før utlevering, levert med nybilgaranti på opptil 7 år / 150 000 km.

Se utvalget

Ford Approved

Ford Approved bruktbiler gir deg flere fordeler når du velger å handle hos en Ford-forhandler. Du får opptil fem års reklamasjonsrett i samsvar med Forbrukerkjøpsloven, i tillegg til en 24 måneders bruktbilgaranti basert på tilstandsrapporten. Ford-forhandleren gir mobilitetsgaranti ved service, garanterer korrekt servicehistorikk og kilometerstand, og utfører grundige kvalitets- og sikkerhetssjekker før salg. Du har også rett til å bytte bilen innen 30 dager, få gunstig finansiering og forsikring gjennom Ford Credit, og nyte trygg handel med dokumentert eierforhold og leveringsgaranti. Ro i sjelen. Kjøp brukt trygt med Ford Approved.

Se utvalget
Tre mannlige bilselgere rundt en hvit bil i bilbutikk