Volvo V60 Recharge

Fra 7,790/ md | kr 629 900 (Veil. pris)

 

Plass til livet.

Godt med benplass. Førsteklasses lydsystem. Innebygd Google. Møt Volvo sin ladbare hybrid-stasjonsvogn – klappet og klar for hva enn livet har i vente.

Volvo V60 er en allsidig familiestasjonsvogn som hjelper deg å få mest mulig ut av hverdagen. Et avansert chassis, kraftige motorer og flere kjøremoduser å velge mellom gir deg en engasjerende kjøreopplevelse. Innvendig er skandinavisk håndverk kombinert med smart teknologi for å skape en kupé hvor du alltid vil trives.

Nå med lengre elektrisk rekkevidde (88 km WLTP), kraftigere elektrisk motor, enda bedre firehjulsdrift, samt lavere forbruk og utslipp!

 

 

Beste navigasjon i sin klasse

Google Maps, stemmestyring via Google Assistant og trafikkinformasjon i sanntid er integrert i bilen, mens automatiske forslag til omkjøring får deg frem dit du skal med mindre stress.

Praktiske løsninger i bilen

Med Google Assistant i Volvoen får du veibeskrivelser, lytte til underholdning, holde kontakt med venner, familie og kolleger og finjustert omgivelsene inne i bilen – uten å ta hendene bort fra rattet. Bare si «Hei Google» for å komme i gang. Enkelt og greit.

Få mer gjort underveis

Med Google kan du koble til favorittappene og -enhetene dine problemfritt, og få ting gjort i løpet av dagen din. Koble til enkelt og kontroller kompatible smartenheter i hjemmet mens du er i bilen, for trygghet og bekvemmelighet.

 

 

Omgi deg med førsteklasses medie- og lydopplevelse.

Snakk med Google når du kjører V60 Recharge, mens du holder hendene på rattet. Gled deg over underholdningen i bilen og hold kontakten med venner, familie og kolleger – kun ved bruk av din egen stemme. Med apptilgang via Google Play og førsteklasses lydsystem fra Bowers & Wilkins, har du, bilen og livet ditt aldri vært mer samkjørt.

 

 

Velkommen innom for en hyggelig bilprat!

Les mer her

 

Bestill prøvekjøring