Åpen søknad

Har du lidenskap for bil og vil bli med i Otto Moe-fellesskapet?

Da kan du gjerne sende oss en åpen søknad, så kan det hende det dukker opp noe som kan passe – både for deg og for oss.

Send en åpen søknad
Åpen søknad. Collage med bilder av de tre avdelingene og et bilde av biler i et showroom.

Bilselger og kunde ser på en blå Ford i en bilforretning

Bilsalg

Å være bilselger hos Otto Moe gir en unik mulighet til å trives i en dynamisk og utfordrende arbeidsmiljø. Med et sterkt fokus på kundetilfredshet og kvalitet, er det en spennende reise å være en del av teamet.

Som bilselger hos Otto Moe får du ikke bare muligheten til å selge førsteklasses biler, men også til å utvikle dine salgsferdigheter. Bedriften legger stor vekt på kontinuerlig opplæring og støtter de ansatte i å utvide sin kunnskap om bransjen. Dette skaper ikke bare en solid kompetansebase, men gir også rom for personlig og profesjonell vekst.

Med et dedikert og støttende fellesskap av erfarne kollegaer blir du en del av et team som oppmuntrer til samarbeid og deling av beste praksis. Otto Moe gir deg derfor ikke bare en jobb, men en mulighet til å forme din egen suksesshistorie innen bilbransjen, med et fokus på læring, utvikling og karrieremuligheter.

En ung bilmekaniker står bøyd over et åpent karosseri og jobber.

Servicemarked

Å være biltekniker hos Otto Moe er en dypt engasjerende opplevelse som gir deg sjansen til å utvikle deg i et teknologisk avansert miljø. Med et sterkt fokus på presisjon og kvalitet gir Otto Moe deg muligheten til å utdype dine ferdigheter som biltekniker.

Bedriften prioriterer kontinuerlig opplæring og oppmuntrer til sertifiseringer for å holde seg oppdatert på de nyeste teknologiene og bransjetrender. Dette legger grunnlaget for en vellykket karriere innen bilteknikk.

Som en del av Otto Moe-teamet får du tilgang til avansert utstyr og arbeider med toppmoderne teknologi. Den støttende atmosfæren blant kollegaer gir deg muligheten til å dele erfaringer og løse utfordringer sammen.

Kontakt oss for spørsmål eller søknad

Employee Image

Even Forås

Servicemarkedssjef

91648493